De komst van Xenos doet net als destijds met de HEMA en Kruitvat veel stof opwaaien.
Violet Falkenbug gaat in “Ondernemerscafé” van Dorpsradio Laren in gesprek met Roel Willems (voorzitter Bijzonder Laren), Kled Vosjan (City Marketing gemeente Laren, Daan van der Meulen (makelaar zakelijke markt Voorma & Walch) en Fractievoorzitter van D66 Nico Wegter over het vestiging beleid in Laren.
Wist u dat wij in ons 17 kapsalons hebben?
Luister tussen 11:00 & 12:00 uur naar Ondernemerscafé op www.dorpsradio.nl of download de app via u appstore.
Heel Veel Luister Plezier!!!!!

Dorpsradio in het teken van de St. Jan Processie

Zaterdag na “Mosterd na de Maaltijd” (12:00 – 14:00 uur)

Neemt René Ranzijn u in “Applaus voor” mee op de route van de St. Jan Processie. Samen met Chris Boagaars, Frans Bierlage & Jan van den Brink (allen van het Broederschap) bespreekt hij de processie, de route en natuurlijk de bogen.
Mocht u niet instaat zijn om live te luisteren dan kunt u zondag 27 juni alsnog de uitzending beluisteren.
Zondag staat namelijk de programmering voor het meer en deel in het kader van de processie.
zondag 27 juni
10:00 – 11:00 uur Kerkdienst vanuit de Ontmoetingskerk,
11:15 – 12:15 uur Eucharistie van uit de St. Jan Basiliek,
13:00 – 14:00 uur Herhaling uitzending van de Historische Kring, Teun Koetsier in gesprek met Pastoor Vriend,
14:00 – 16:00 uur Herhaling “Applaus voor..” (zie hierboven)
16:00 – 18:00 uur Herhaling “Een Prettig Gesprek” Ineke Hilhorst ontvangt Ronald Frisart.
Veel Luister plezier!!

“Moments met Anne-Floor”

Vandaag, zaterdag 12 juni 2021 begint Anne-Floor Sinnige met “Moments met anne-Floor op Dorpsradio Laren.
In “Moments met Anne-Floor” ontvangt zij ondernemers uit de regio en vraagt naar de verschillende keuzes die hij of zij heeft gemaakt of heeft moeten maken. Luister daarom vanaf 11:00 uur naar de leuke, interessante, maar ook moeilijke keuzes van haar gasten.

STUDIORUIMTE GEVONDEN IN HET BRINKHUIS

Wij zijn heel blij met de nieuwe studioruimte. Dit wordt ons (en misschien jou) uitzicht. Een betere plek kan men zich niet wensen!!!!

Sinds de “post” van gisteren hebben wij zeer leuke reacties mogen ontvangen. Zo hebben meerdere inwoners zich aangemeld als programmamaker. Heb jij ook interesse om als presentator, verslaggever, technicus of redactielid mee te werken aan dit leuke initiatief? meldt je dan aan via 035-7810781 (ook Whatsapp) of via dorpsradio@gmail.com.

O ja… onze pagina liken en volgen mag altijd, Dan bent u als eerste op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen.

WAT WIL JIJ HOREN?

Vorige week kondigden wij het starten van Dorps Radio Laren aan. Het initiatief werd/wordt met open armen ontvangen. Laren geeft dus om Laren en wil graag weten wat er in ons dorp afspeelt. Vele Laarders hebben aangegeven dat men mee wil werken aan onze dorpsradio. Hoe geweldig is dat.

Wij zijn dan ook al druk met het maken van een programmering. Nu kunnen wij alles verzinnen, maar fijner is dat wanneer jullie meedenken. Zo hebben wij onder andere al inloop uren (waar een open microfoon staat), Actua in Laren, Historische Kring, Jongeren, Singer en Brinkhuis, Politieke en ondernemen geprogrammeerd.

Maar wat missen wij nog? Wij horen graag jou idee. Meewerken kan ook. Inmiddels is het aantal radiomakers de 20 gepasseerd. Maar ook hier zoeken wij nog meer enthousiastelingen. Wil je meewerken als redacteur, technicus, regisseur, producer, verslaggever of als presentator meld je dan aan via 035-7810781 (ook Whatsapp) of mail naar dorpsradio@gmail.com

Ons mooie logo is trouwens een prachtige kluzz van Buzz. Net zoals zovele in ons dorp. Dank je wel Hans van Goozen