Dorpsradio.nl

Altijd Dichtbij !!!!

Huidig nummer

Titel

Artiest

Houdt Radio-Ukraine.nl online!!!

Geschreven door Op 03/07/2023

Steun Radio-Ukraine.nl – een crowdfund actie voor een buitengewoon project!

Radio-Ukraine.nl is een initiatief van dorpsradio.nl dat verbinding creëert en Oekrainse vluchtelingen de stem geeft die ze verdienen. Elke maandag, woensdag en vrijdag tussen 18:00 en 20:00 uur worden onze uitzendingen gehoord door duizenden luisteraars in heel Europa, inclusief Oekraïne.

We bereiken wekelijks een publiek van maar liefst tot 10.000 mensen!

Dit programma is niet alleen uniek omdat het gemaakt is voor vluchtelingen door vluchtelingen, maar ook in het Oekraïens. We willen de verhalen, ervaringen en behoeften van vluchtelingen in de schijnwerpers zetten en hen een stem geven. Maar Radio-Ukraine gaat verder, wij verbinden.

Om onze uitzendingen voort te kunnen zetten en te laten groeien, hebben we jouw steun nodig.

Met jouw bijdrage aan deze actie kunnen we de benodigde middelen verwerven om onze uitzendingen te continueren, te verbeteren en uit te breiden. Denk hierbij aan een eigen internetstream (24/7), uitzendkosten, apparatuur, technische ondersteuning en het betrekken van meer Oekrainse vluchtelingen als programmamakers en journalisten.

Door deel te nemen aan onze crowdfund actie, draag je rechtstreeks bij aan het vergroten van de impact van Radio-Ukraine.nl. Je helpt ons om nog meer mensen te bereiken, nog meer verhalen te delen en nog meer steun te bieden aan de Oekrainse vluchtelingen. Samen kunnen we een verschil maken met een platform waar Oekrainse vluchtelingen zich thuis voelen en geholpen worden.

Jouw bijdrage is van onschatbare waarde. DONEER


Dorpsradio.nl

Altijd Dichtbij !!!!

Huidig nummer

Titel

Artiest