Dorpsradio.nl

Altijd Dichtbij !!!!

Huidig nummer

Titel

Artiest

Dolce Mare Beringer

Geschreven door Op 23/04/2022

De vijftienjarige Larense Dolce Mare Beringer brengt op Koningsdag in de ochtend tussen 9:30 en 10:00 voor de kinderen haar eigen nummer en covers op het podium en live op de radio in het programma van Eric Hurink.

Laren en het Gooi zijn zichtbaar in de clips bij de nummers die ze op haar online en YouTube kanaal heeft staan. Zo is de videoclip voor haar cover van het nummer ‘17 miljoen mensen’ van Davina Michelle en Snelle, opgenomen op de Brink en in het Brinkhuis theater

Op tienjarige leeftijd verruilde ze de Larense hockeyclub voor muziek maken, optreden en acteren. Via de Telekids Musicalschool en RTL Talent Academy ging ze theaters in, volgden rolletjes in tv opnamen en daarna is ze door The Voice Kids met muzikale vrienden en solo op het podium geklommen.

Op de Gooische School was duidelijk dat ze een opleiding met een kunst- en muziekachtergrond moest gaan vinden. Dat is IVKO in Amsterdam geworden. In 4 Havo kan ze de lessen goed combineren met tijd in de studio voor zangles, schrijven, opnemen, haar optredens en soms unieke muzikale verrassingen:

Door zich op te geven voor een challenge op Radio2 bij Gijs Staverman kon ze een duet met Waylon opnemen. Dat werd Rollecoaster van Dany Vera, live op de radio.

Dolce zal voor de kinderen ruim tijd maken voor een ‘meet & greet’ en foto’s

Gelabeld als

Lees verder

Dorpsradio.nl

Altijd Dichtbij !!!!

Huidig nummer

Titel

Artiest